Kabuto
English Strong Ale

Descripció
- Detalls
-
La Kabuto és una cervesa forta (strong ale) elaborada amb malts i mel dels castanyers del Parc Natural del Montseny.
Guanyadora de la medalla de plata a la Global Craft Beer Award, celebrada a Berlín l’any 2014.
Ens aporta aromes caramel·litzats i florals en equilibri i harmonia .
Cervesa molt bevible, tot i la contundència de la seva graduació, la millor elecció per beure en un moment de tranquil·litat, en acabar la jornada.. - Presentació i composició:
-
Ampolla de 33 i 75 cl. i barril de 30 litres.
ABV: 11 º (alcohol)
IBU: 30 (amargor)
EBC: 47 (color)
Malts: Pale Ale, Cara 20, Crystal, Xocolat i flocs de civada.
Llúpols: Challenger, Golding i Citra.
- Maridatge recomanat
-
Formatges forts com un "Serrat" o "Tupí" de la comarca del Pallars (Pirineu Oriental), Manxec sec o Idiazàbal.
Xocolata i postres en general, especialment postres de pastisseria.
Ens quedem especialment amb el gelat de torró.
A taula, marida bé amb costelles, rostits i civets. Ideal per acompanyar caça; civet de senglar, cua de bou o un senzill braó amb xucrut. - Serviu-la en el got Snifter.
-
Copes de gran bola i boca estreta, perfectes per capturar les aromes fortes de les cerveses angleses.
Hi ha una gran gamma de volums, però tots ells deixen espai per agitar en remolí.
És excel·lent per a cerveses com Barley Wine i Strong Ale.
El seu fons rodó va ser dissenyat per facilitar el traspàs de calor des de la mà cap al contingut, la part superior s’estreny cap a dins per potenciar i capturar els elements volàtils (aromes).
Per cerveses de més de 8% d’alcohol..