GlobAle

Hopped Amber Ale

Descripció

Detalls

La GlobAle és una Hopped Amber Ale SENSE GLUTEN nascuda d'un projecte col·laboratiu proposat per la GACBB
En aquest projecte, hem participat set cervesers de tot el món i ha consistent en una elaboració en la que la fòrmula, el procediment i els ingredients han estat els mateixos per a tots els elaboradors, per en la que cada un de nosaltres ha triat un llevat diferent per fermentar la cervesa.
Amb un temps de maduració de 6 setmanes després de la fermentació i amb una extraordinària selecció de malts i llúpols.

Presentació i composició:

Caubeen Ampolla de 33 i 75 cl. i barril de 30 litres.
ABV: 6,5 º (alcohol)
IBU: 58 (amargor)
EBC: 48 (color)

Malts: Pilsner, Carared, Melanoïdina i Abbey.
Llúpols: Summit, Simcoe, Cascade i Citra.

Maridatge recomanat

Formatges: Fort; Blau, Cheddar, picant, Gorgonzola, Limburger, fort i picant; Brick, Edam, Feta
En general: amanides, recomanem especialment el xatò.

Serviu-la en copa Goblet.

Goblet Estan dissenyades per mantenir uns 2 centímetres d'escuma, afavorint-ne la retenció. Tenen la boca ampla, que afavoreix una ràpida dissipació i que permet glops generosos.
El peu llarg afavoreix que es mantingui freda.

Temperatura aconsellada de consum: de 10º a 13º