Calotte
Belgian Blonde Ale

Descripció
- Detalls
-
Rossa de color, rodona al gust i afruitada a l'olfacte. Cervesa equilibrada de suau amargor i elegant persistència.
A la Calotte predominen els malts. També hi trobareu un lleuger toc afruitat provinent dels llevats que us recordarà a la taronja o la llimona.
Perle, el llúpol afegit en les quotes de sabor i aroma li atorguen un agradable buquet floral lleugerament picant. - Presentació i composició:
-
Ampolla de 33 i 75 cl. i barril de 30 litres.
ABV: 6.1 º (alcohol)
IBU: 23 (amargor)
EBC: 17 (color)
Malts: Pale Ale, Cara 20, Carapils, Flocs de civada.
Llúpols: Tettnang, Perle.
- Maridatge recomanat
-
La Calotte combina bé amb plats dolços.
Com a tapa, us recomanem uns tastets de mel i mató o formatge cru amb codony, tots dos amb nous.
Per maridar a taula us proposem pernil fumat. Si no voleu carns, proveu amb un arròs amb verdures de temporada. - Serviu-la en el got Tulipa.
-
Temperatura aconsellada de consum: 8 ºAquest got, presenta un disseny en forma de tulipa que afavoreix la captura de les qualitats organolèptiques de la cervesa.
El coll estret permet mantenir una capa gruixuda d’escuma.
S’utilitza per a les escoceses, saisons, cerveses belgues, i, en general, qualsevol cervesa amb sabors forts i alta graduació.