Tenim un somni

Es por beure.

Medalla GACCB

Berlin 2014

En el mes de juliol del 2014, varem enviar la nostra Kabuto a concurs: la Global Craft Beer Award.
Aquesta competició se celebrava a Berlin, organitzada per la avui extingida Global Association of Craft Beer Brewers. Entitat de la qual vàrem ser membres.
Pocs dies després, rebíem el següent comunicat d'aquesta organització:

"Dear,
On the behalf of the Global Association of Craft Beer Brewers we wish to congratulate you on your winning entry for the Global Craft Beer Award 2014 in Berlin, Germany. As promised we present you today with your certificate for 2nd place for the category Honey Beer, with your entry Kabuto.

The Global Craft Beer Award receibed over 230 entries from 68 breweries stretching over 26 counties from around the globe! It is very impressive that your entry was able to grab the atention of your jury against such a strong competition of entries -well done! We thank you for your involvement in this year's event and we hope you enjoyed being a participant. We look forward to having you involved again next year!"

Medalla BBCH

Barcelona 2018

El mes de març del 2018, en el marc del Barcelona Beer Festival, se celebrava el Barcelona Beer Challenge, una competició cervesera que a hores d'ara està considerada com una de les més prestigioses de les que se celebren al sud d'Europa.

Varem presentar a concurs la nostra Kabuto, obtenint una medalla de bronze en l'estil British Strong Ale.

La Kabuto es consolidava així com una de les més prestigioses cerveses d'aquest estil, tot assolint un seriós reconeixement per part d'un prestigiós jurat format per membres certificats amb el títol del BJCP

Average BBCH
Medalla CIL

Lyon 2018

El mes de març del 2018 ens tenia reservada una segona bona notícia. Pocs dies després de la medalla de Barcelona ens comunicaven que la nostra Kabuto seguia triomfant allà on anava.

L'Organització del Concurs Internacional de Lyon ens feia saber que aquesta cervesa acabava d'obtenir la seva tercera medalla internacional; en aquesta ocasió, un altre cop argent.

És evident que el fet que la Kabuto obtingui premis i distincions no és fruit de la casualitat, sinó que més aviat és el resultat de la feina ben feta i de l'acceptació del nostre treball per part de totes aquelles persones que la tasten.

N'estem convençuts que els aromes i sabor de la Kabuto seguiran enamorant allà on es trobi. Per la nostra part, seguirem tractant de fer la nostra feina el millor possible i, fins i tot, millorar aquells aspectes que encara poden millorar

Gràcies a totes les persones que ho feu possible